Email

Kjo video ka tërbuar gjithë botën myslimane.

Kënga e publikuar në Youtube ka marrë më shumë se 2,5 mln klikime, por ka acaruar myslimanët konservatorë.

Në këngën e titulluar “Hwages” shihen femra me ferexhe që ecin me skateboard dhe luajnë basketboll.

Ajo është cilësuar si e “pështirë” nga shumë komentues në Arabinë Saudite.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . VIDEO që tërboi gjithë botën myslimane! VIDEO që tërboi gjithë botën myslimane! Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!