Hoxha nga Kumanova që e ka gjithë familjen Hafiza – Vetë, gruan dhe tre djemtë e tij!

Aedini se?
Ky hoxhë e’ka krejt familjen hafiza. Vetë Hafiz, gruan Hafize, dhe 3 djemt e ti Hafiza,
“Ky Hafiz vëllazen dashur i’a ka mësu mbi 500 fëmive Kur’anin në një fshat në Kumanov…
Por asnjë media nuk e ban të ditur ketë lajm sepse kan frik prej Islamit. Allahu të ruajt Hafiz #AbdulKader. Shperndaje ta sheh bota”, shkruajnë disa faqe në Facebok.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Hoxha nga Kumanova që e ka gjithë familjen Hafiza – Vetë, gruan dhe tre djemtë e tij! Hoxha nga Kumanova që e ka gjithë familjen Hafiza – Vetë, gruan dhe tre djemtë e tij! Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!