Email

Është një ndër sportet më të vështirë dhe padyshim nga ata që paguan më shumë.

Pilotët e Formula 1 kanë paga që shkojnë nga qindra mijëra dollarë, deri në dhjetra milionë dollarë në vit.

Dhe sigurisht që me këto para nuk mund të mungonte luksi.

“The Sun”” ka publikuar disa foto nga jeta e pilotëve të F1 që tani po shijojnë pushimet, deri muajin tjetër kur nisin provat për sezonin e ardhshëm.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . FOTOT/ Para, femra dhe luks: Jeta e pilotëve të F1 FOTOT/ Para, femra dhe luks: Jeta e pilotëve të F1 Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!