Shtëpia e saj më e re është ajo që bleu në vendlindjen e saj në Barbados. Me një vlerë prej 22 milion dollarësh, shtëpia e Rihannës është me të vërtetë përrallore.

Shtëpia ka 5 dhoma gjumi, një fushë tenisi, një fushë golfi, një tarracë gjigande nga ku shihet lirshëm i gjithë oqeani, një port të vogël privat për të mbajtur 2 jahte, pishinë të jashtme dhe të brendshme.

I gjithë ambienti i jashtëm dhe i brendshëm i shtëpisë është i pajisur me kamera. Hyrja në vilë bëhet vetëm nëpërmjet shenjave të gishtave.

Rihanna ka një dashuri të madhe për vendlindjen e saj, dhe ajo shkon shumë shpesh në Barbados.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . FOTOT/ Luks që të merr mendtë! Shtëpia përrallore e Rihannës FOTOT/ Luks që të merr mendtë! Shtëpia përrallore e Rihannës Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!