Email

Vajza në foto quhet Sephora Ikalaba dhe është 19-vjeç.

Ajo është shpallur Miss Finlanda pak ditë më parë.

Nuk është vikinge, nuk është bjonde dhe nuk ka sy të kaltër, siç mund të pritej nga një femër finlandeze.

Siç mund ta shihni është me ngjyrë dhe me origjinë nigeriane.

Fitorja e saj ka hapur një debat të madh në vend.

Për shumë finlandezë, zgjedhja e saj është bërë për të “kënaqur diktaturën e të qenit politikisht korret”.

Në sondazhet e kryera nga media të shumta, rezultonte se shumica e finlandezëve ishin kundër Miss-it të ri.

“Më e shëmtuara në vitet e fundit”, “majmun”, apo “hundëmadhe”.

Këto ishin disa prej komenteve fyese në rrjet.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . FOTOT/ Femra që ka çmendur gjithë Finlandën! FOTOT/ Femra që ka çmendur gjithë Finlandën! Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!