Donald Trump ka dhënë urdhër që të ndalohet hyrja në SHBA për 7 vende të rrezikuara nga terrorizmi.

Edhe më herët ai ka shprehur qartë mospëlqimin e tij për emigrantët.

Por duket se Trump është paksa hipokrit në këtë pikë.

Përveç faktit që gruaja e tij është një emigrante, çdo gjë në hotelin e tij 250 mln dollarësh në Uashington vjen nga jashtë.

Një reporter britanik i “Mirror” ka vizituar hotelin luksoz të Trump.

Nga peshqirët, batanijet e gjithçka tjetër, vijnë kryesisht nga vendet aziatike dhe asgjë nuk është prodhuar në Amerikë.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . FOTOT/ Brenda hotelit të Trump, dhe hipokrizia e tij me emigrantët FOTOT/ Brenda hotelit të Trump, dhe hipokrizia e tij me emigrantët Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!