Kjo foto ka çuditur gjithë përdoruesit në rrjet.

Në klasin ekonomik krah një princi dhe shoqëruesve të tij, ishin edhe 80 skifterë.

Shumë përdorues kanë ironizuar ndaj tij dhe kanë ngitur pyetjen se si është e mundur diçka e tillë.

Por në fakt disa linja ajrore arabe transportojnë edhe shpendë në klasin ekonomik duke i faturuar si njerëzit.

Për 80 zogj, princi duhet të ketë shpenzuar goxha para, por për të ndoshta nuk janë aspak problem.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . FOTO e princit saudit në avion shkakton “stuhi” në rrjet FOTO e princit saudit në avion shkakton “stuhi” në rrjet Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!